Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Înregistrați-vă proprietatea

Sunt de acord să mă înregistrez

Informații înregistrare

Fie că aveți un hotel, un apartament în oraș sau o vilă la malul mării, travelsea.ro este locul perfect pentru a vă înregistra proprietatea.

Dacă ești agenție de turism îți poți introduce întreaga ofertă de cazare și în plus beneficiezi de instrumente avansate de monitorizare a vânzărilor și de interacțiune cu clienții.

travelsea.ro este partener merglamare.ro, astfel încât toate proprietățile și ofertele dumneavoastră de cazare vor fi afișate și pe site-ul partener merglamare.ro.

Când vă înregistrați proprietatea la travelsea.ro, plătiți comision pentru fiecare rezervare. Procentajul de comision va fi arătat în procesul de înregistrare. La sfârșitul fiecărei luni, vă vom trimite o factură cu suma aferentă comisionului datorat. Primele 6 luni de utilizare sunt gratuite.

Înregistrarea și utilizarea serviciilor oferite de platforma Travel Sea sunt gratuite. Puteți renunța în orice moment să folosiți platforma noastră.

Cum funcționează

Detalii proprietate

Introduceți datele de conectare. Contul dumneavoastră pe website este activat automat. Puteți adăuga detaliile proprietăților, fotografii, locații etc.

Adaugă camere

Definește tipurile de camere pentru locația ta și apoi adaugă lista cu toate camerele care dorești să fie rezervate de clienți.

Management prețuri

Adaugă prețurile pentru locația ta, definite pe tipuri de camere și perioade. Poți predefini prețurile funcție de opțiunile alese.

Clienţii caută şi rezervă

Clienții caută și rezervă camere funcție de perioada aleasă și numărul de persoane care vor fi găzduite. Comunicarea client-proprietar se face automat prin intermediul platformei, astfel încât rezervarea poate fi finalizată în câteva minute.

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com