Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Sunquest
★★★

Adresa: Str. Iuliu Maniu 9, Venus
8.3 Foarte bun

MASA: restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari si servicii

Renovat in 2005 - 2006, hotelul dispune de 81 camere cu pat matrimonial si 46 camere twin, 5 etaje, 2 lifturi, restaurant cu 2 terase, bar de zi, parcare 90 locuri, 2 sali conferinta, 2 piscine exterioare - una pentru copii si una pentru adulti dotata cu jacuzzi, loc de joaca pentru copii. Servicii gratuite: acces piscine, jacuzzi, sezlong (in limita disponibilitatii), parcare cu acces card (in limita disponibilitatii), loc de joaca pentru copii, jocuri la receptie (remmy, sah, table), fier de calcat (la receptie), uscator de par (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la receptie), acces internet wireless in zonele publice (receptie, terasa, piscina), servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta, informatii turistice.

Dotari camere

AC, TV, frigider, seif, balcon la etaj, radio.

Lista facilitati

Politica copii

In camera cu 2 adulti: 0-10 ani gratuit fara pat; primul si al doilea copil 10 - 14 ani achita 50% din cazare cu pat suplimentar. Masa se achita integral.

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com ctmenu.ro

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord