Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Hotel Saturn
★★★★★

Adresa: Saturn

Vile, inaugurate in 2017, dispun de 28 camere duble si 2 apartamente. Nu se accepta animale de companie.  

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Servicii gratuite: Acces piscina cu sezlong, prosoape si umbrela, sala de fitness,  spatiu amenajat pentru copii, depozitare si transport  bagaje in incinta, stand de presa, pastrarea valorilor, internet wirelles  în lobby si în camere, convorbiri telefonice in incinta hotelului,  serviciu de trezire,  chek-mail .

Servicii cu plata:  sauna, jacuzzi, capsula Neo Qi – solar, baie cu aburi, scaune ceramice de relaxare, masaj terapeutic si de relaxare, parcare auto, spalatorie,  convorbiri telefonice în afara hotelului, room-service.

Facilitati masa: restaurant Saturn 5*, micul dejun in sistem bufet suedez. Contravaloarea serviciile de masa (demipensiune sau all inclusive) pot fi incarcate pe "card client" si utilizate pentru serviciul "a la carte" (pana la data de 10.07 si incepand cu 01.09, daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru alcatuirea bufetului suedez). 

Turistii care achizitioneaza pachete cazare si demipensiune sau cazare si all inclusive vor beneficia de servicii in baza cardurilor primite la receptia hotelului. 

In perioada 11.07-31.08, sunt obligatorii servicii de masa de tip demipensiune sau all inclusive. In perioada 01.06-10.07, respectiv 01.09-16.09 contravaloarea suplimentului de demipensiune sau all inclusive va fi incarcata pe card client si poate fi utilizata pentru serviciul a la carte. 

All inclusive: 


Bauturile din import si preparatele de bar se servesc contra cost. 

Pentru pachetul cu demipensiune : se asigura mic dejun, o masa principala ( pranz sau cina, fara bauturi incluse).

Gratuitatile la serviciile de masa oferite copiilor sunt valabile pentru mesele bufet, servite de adultii insotitori (mic, dejun, demipensiune, all inclusive).

Dotari si servicii

Hotelul dispune de 28 camere duble din care 13 cu un pat matrimonial, 15 cu doua paturi, 2 apartamente, modern dotate cu TV cablu, telefon, acces internet, minibar, aer conditionat si încalzire centrala, acces în camera pe baza de card magnetic, seif electronic, geam termopan, mocheta, balcon cu fotolii si  masuta, grup sanitar cu cada, telefon, oglinda machiaj, uscator par, halate baie, papuci, produse cosmetice hoteliere.

Dotari camere

Facilitati camera dubla : baie cu cada, wc, uscator par, aer conditionat, seif, balcon, TV, minibar, telefon in camera si baie, internet wireles.

Lista facilitati

 

Politica copii


Facilitati copii doar pentru servicii cu all inclusiv si demipensiune

CAMERA DUBLA:

-2 adulti+ 1 copil ( 0-6,99 ani) – beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si masa , fara a se acorda pat suplimentar

-2 adulti+1 copil ( 7 – 11,99 ani) – beneficiaza de reducere 60% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti cu pat suplimentar.

-2 adulti +1 copil( 12-15,99 ani) – beneficiaza de reducere 30% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti , cu pat suplimentar.

Facilitati copii la serviciile de cazare cu mic dejun:

CAMERA DUBLA:

-2 adulti + 1 copil (0-6,99 ani), beneficiaza de gratuitate .

-2 adulti + 1 copil (7-11,99 ani), beneficiaza de reducere 40% la serviciile de cazare cu mioc dejun.

-2 adulti + 1 copil (12-15,99 ani), beneficiaza de reducere 30% la serviciile de cazare cu mic dejun.

 

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord