Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Ramada
★★★★

Adresa: Sat Vacanta, Constanța
8.2 Foarte bun

Situat în Mamaia, hotelul Ramada Constanța se află la 500 de metri de Pavilionul Expozițional. Aqua Magic este la 700 de metri de Ramada Constanța. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Hotel Ramada din Constanta s-a nascut din dorinta de a oferi oaspetilor o experienta unica a relaxarii si a starii de bine. Situat la granita dintre statiunea Mamaia si orasul Constanta, pozitionat fiind pe malul lacului, Hotelul Ramada Constanta este cea mai noua locatie de 4 stele din zona Marii Negre, un loc in care oaspetii nostri vor putea experimenta momente de liniste, relaxare, natura, rasfat culinar si un mix unic de zambete, ospitalitate si servicii personalizate.


Mai mult decat un hotel de 4 stele, Hotel Ramada este un concept de business & leisure si ambianta al carui obiectiv este de a va oferi o experienta minunata.
Hotelul dispune de 170 camere siapartamente, un restaurant atractiv si generos, atat ca si spatiu, cat si ca si preparate, 4 sali moderne de conferinta pentru organizarea evenimentelor private si corporative si doua baruri: Centrum in zona de lobby si Atmosfera etajul 8.

Stil modern, culoare, eleganta, design unic, serviciile personalizate sunt cateva dintre atuurile noastre, care ofera si celor mai exigenti oaspeti confortul dorit.

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord