Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Pacific
★★★

Adresa: Str. Dezrobirii nr. 82, Constanța
8.1 Foarte bun


Hotel Pacific Constanta 3 stele este situat pe strada Dezrobirii, in apropierea Institutului de Marina. Inaugurat in 2009, Hotel Pacific Constanta este locul in care va puteti bucura de relaxare si servicii de inalta clasa. Hotel Pacific Constanta va pune la dispozitie 30 de garsoniere si 5 apartamente foarte spatioase, amenajate in stil elegant, cu mobilier clasic din lemn, bucatarii complet utilate, bai cu cabine de dus cu hidromasaj, LCD-uri, aer conditionat, telefon, cablu TV si internet. Pe langa facilitatile de cazare, Hotel Pacific Mamaia mai dispune de restaurant, sala de conferinte si parcare pazita.

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari si servicii

Dotari camere

Garsoniere:  bucatarie complet utilata, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, minibar/frigider, LCD, DVD player, aer conditionat, internet, telefon, balcon.

Apartamente: living spatios cu canapea si fotolii din piele, dormitor, bucatarie complet utilata, baie,balcon,  aer conditionat, minibar/frigider, LCD, DVD player, internet, telefon, birou de lucru. 

Lista facilitati

 

Politica copii

Copiii cu varsta pana la 9 ani, dispun de gratuitate la cazare.

 

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord