Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Hotel Narcis
★★★

Adresa: Saturn

 

Renovat complet și modernizat cu mult bun gust, Hotelul Narcis din Saturn este apreciat de turiști pentru confortul camerelor, amabilitatea personalului, raportul preț /calitate, amplasarea lui – aproape de plajă. A devenit atractiv pentru cupluri, care recomandă hotelul pentru un sejur la mare de două persoane. Evident, și familiile cu copii sunt bine primite, mai ales că hotelul dispune de spații amenajate special pentru cei mici unde aceștia se pot distra cu cei de vârsta lor.

Mesele sunt oferite în restaurantul Cleopatra, categorie 4 stele, aflat la câțiva pași de hotel.

Ce ne place:  Camerele amenajate modern – Amplasarea lângă plajă – Design-ul interior fresh al întregului hotel – Amabilitatea personalului – Un raport echilibrat între preț și calitate

Facilități: Internet Parcare Restaurant Loc de joacă Lift 

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Localizare |Descriere | Camere | Servicii & Facilități | Atracții & Activități | Bine de știut

 

LOCALIZARE

Amplasarea hotelului, la 20 de metri de plajă, îi aduce un plus important și îl face extrem de popular în rândul turiștilor care caută cazare la mare în stațiunea Saturn.  

De la hotel până la stația de tren din Mangalia este doar un kilometru; până la plaja La Steaguri din Neptun, aflată la aproape 5 kilometri, se poate face o plimbare pe malul mării, de aproximativ o oră, mers lejer. Distanța până în centrul Constanței este de 43 de kilometri.

 

DESCRIERE

 

Plaja cu nisip fin, amenajată pe malul a patru golfuri protejate de cinci diguri, fac din micuța stațiune Saturn o alegere tot mai interesantă pentru petrecerea unor liniștite și agreabile vacanțe la mare. 

Hotel Narcis vine cu avantajul de a fi complet „re-inventat” – spațiile comune sunt largi, luminoase, decorate în culori îndrăznețe și într-un perfect ton cu ambianța plină de viață a litoralului. Toate camerele sunt impecabile, curate și cu ferestre mari, prin care, dacă nu se trag draperiile, lumina va intra din abundență. Modernizarea recentă de la Hotel Narcis a avut un scop precis: oaspeții care ajung aici trebuie să se bucure de prospețime, confort, liniște, servicii din cele mai bune.

 

CAMERE

Hotel Narcis are un impresionant număr de camere – 320 – aflate într-o singură clădire cu parter și cinci etaje. Dintre acestea, 238 sunt camere duble, cu pat matrimonial, și 82 au paturi twin. Camerele de la parter nu au balcon.

Curățenia zilnică din camere, schimbarea lenjeriei/prosoapelor, când e cazul, sunt câteva din serviciile simple, normale la unități de cazare; acestea au fost remarcate de mulți turiști de la Hotel Narcis care au notat și comportamentul profesionist al personalului.

Fiecare cameră are aer condiționat, televizor, minibar, baie cu duș, telefon, internet. Balcon au numai camerele de la etaje. La cerere, se poate oferi pat suplimentar – capacitatea maximă este de un singur pat suplimentar/cameră.

 

Dublă Standard

 

 

 

Dublă Superioară

 

 

 

SERVICII & FACILITĂȚI

Hotel

 

Mâncare & Băutură

 

Plajă

 

Tehnologie

 

General

 

Copii

 

 

 

 

 

ATRACȚII & ACTIVITĂȚI

 

Activități

Excursii opționale

 

BINE DE ȘTIUT

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord