Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Modern
★★★★

Adresa: Mamaia
7.9 Bun

Amplasat într-o excelentă zonă din nordul stațiunii Mamaia, Modern se prezintă fiecărui oaspete care îi trece pragul ca un complex hotelier dedicat privilegiilor. Este primul hotel all inclusive din Mamaia, prin urmare totul a fost conceput pentru a oferi  experiența celor mai frumoase vacanțe la mare. Este un hotel căutat de familii cu copii, având în vedere că este aproape de mare și are numeroase facilități și distracții pentru copii.

Ce ne place:  50 de metri de plajă – All Inclusive  – Camerele spațioase, luminoase, de diferite tipuri  și dimensiuni – Micul dejun sănătos, proaspăt, consistent – Personalul prietenos, de ajutor

Facilități: Plajă privată Piscină Restaurant Bar Parcare Free WiFi 

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Localizare |Descriere | Camere | Servicii & Facilități | Atracții & Activități | Bine de știut

 

LOCALIZARE

Hotelul Modern este situat în nordul stațiunii Mamaia, oferind și o superbă priveliște spre Marea Neagră. Este aproape de plajă și la două minute de Piațeta Cazino Mamaia. Până în centrul Constanței sunt 8 kilometri.

 

DESCRIERE

Aflat la câțiva metri de plajă, cu o piscină destinată celor mici, Hotel Modern din Mamaia este apreciat în mod deosebit de familii cu copii.

Construit perpendicular pe plajă, din balconul oricărei camere de la Modern se poate lenevi dimineața și privi răsăritul soarelui.

Modern este unul din hotelurile din Mamaia ce oferă pachetul ultra all inclusive, ce include pe lângă cazare și masă, acces gratuit la numeroase servicii și facilități.

 

CAMERE

La Modern aveți la dispoziție 173 de spații de cazare pe litoral, din care: 84 camere duble superioare, 34 camere single, 16 garsoniere, 4 apartamente, la categoria de 4 stele,  și  35 camere duble standard, la categoria de 3 stele (acestea au suprafața mai mică). Toate camerele au amenajări elegante, sunt bine îngrijite și au toate dotările necesare: aer condiționat, televizor, minibar, internet WiFi, telefon, seif, uscător de păr, halat și papuci, balcon cu vedere directă sau laterală la mare.

 

Dublă superioară

 


Dublă standard

 

 

Garsonieră

 

 

Apartament

 

 

SERVICII & FACILITĂȚI

Hotel

 

Mâncare & Băutură

 

Plajă

 

Tehnologie

 

General

 

Copii

 

 

ATRACȚII & ACTIVITĂȚI

 

Activități

Excursii opționale

 

BINE DE ȘTIUT

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord