Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Maria
★★★

Adresa: Blvd. 1 Decembrie 1918 2D, Constanța
7.7 Bun

Hotelul Maria este o constructie recenta, clasificata la categoria de 3 stele, pune la dispozitia turistilor 108 locuri de cazare, structurate in 3 apartamente, o garsoniera, 8 camere single, 19 camere duble matrimoniale si 27 camere twin.

Hotelul Maria se remarca prin camerele spatioase, mobilierul modern si dotarile de care acestea dispun, fiind destinatia perfecta pentru un sejur relaxant. 

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari si servicii

In incinta hotelului se afla o crama, al carui stil este cel traditional, cu o capacitate de 74 de locuri, ideala pentru evenimente sau intalniri de afaceri. Unitatea de cazare dispune si de o camera de pastrat bagaje, parcare securizata in fata hotelului si nu in ultimul rand parcare subterana.

Dotari camere

Camerele clasificate la categoria de 3 stele sunt dotate cu bai proprii, aer conditionat, TV, internet wireless, frigider si telefon. Camere clasificate la categoria de 4 stele mai dispun, pe langa dotarile standard, de seif, uscator de par, halat si papuci de baie si detectoare de fum.

Lista facilitati

 

 

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord