Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Laguna
★★★★

Adresa: Mamaia

Deschis in anul 2007, hotelul este situat pe malul lacului Siutghiol, la 100 m distanta de plaja, si dispune de 31 camere duble si 3 apartamente. MASA: in cadrul restaurantului propriu, "La Fenice".

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari si servicii


Restaurant, terase, centru de fitness, masaj, sauna umeda si uscata, sala de conferinte, centru de afaceri, ponton amenajat si utilat cu canapele si balansoare.

Dotari camere


Minibar, uscator de par, linie telefonica internationala, internet wireless, televiziune prin cablu, LCD, seif, climatizare, balcoane cu vedere spre lacul Siutghiol.

Politica copii


Copiii cu varsta intre 0 - 3 ani au gratuitate la cazare si la mic dejun, fara pat suplimentar. Cei cu varsta peste 3 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita integral micul dejun. Pt. pat suplimentar se achita 50 lei/zi (tariful nu include micul dejun).

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord