Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Ibis
★★★

Adresa: Str. Mircea cel Batran BLD 39B-41, Constanța
8.0 Foarte bun

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Ibis Constanța este situat la doar 50 de metri de mare și la 300 de metri de centrul vechi al orașului Constanța. Hotelul oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit.

Share:   

Camere

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari si servicii

Hotelul Ibis Constanța are un centru de fitness și o terasă de vară cu vedere la Marea Neagră.În plus, hotelul cuprinde 4 săli unde se pot organiza conferinţe și alte evenimente sociale.

Hotelul găzduiește Restaurantul Sud & Cie, care servește preparate din bucătăria mediteraneană, precum și un bar în hol, disponibil nonstop. Oaspeții își pot începe dimineața cu un mic dejun, disponibil la un cost suplimentar.

La proprietate este disponibilă o parcare privată cu plată, iar în apropiere se pot găsi locuri de parcare publice. 

Dotari camere

Toate camerele din Ibis Constanta sunt securizate pe baza de cartela electronica, dotate cu baie proprie (cada sau dus), aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, facilitati de conectare la internet si radio. In dulapul din camere se afla si un seif pentru siguranta obiectelor personale.

Lista facilitati

Parcare, restaurant, aer conditionat, Wifi gratuit

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord