Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Dunarea
★★★

Adresa: Mamaia

Hotelul Dunărea este situat la intrarea în stațiunea Mamaia, în apropierea parcului acvatic Aqua Magic și la câțiva pași de plajă. Într-o plimbare de cinci minute se poate ajunge la punctul de îmbarcare în telegondolă și în Satul de Vacanță. 

Ce ne place: Apartamentele pentru familii – Este aproape de parcul de distracții acvatic  Aqua Magic – Parcarea privată, supravegheată.

Share:   

Camere

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Localizare |Descriere | Camere | Servicii & Facilități | Atracții & Activități | Bine de știut

 

  

LOCALIZARE

Hotelul se află în vecinătatea Teatrului de Vară Mamaia, la mică distanță de intrarea de plajă, Satul de Vacanță sau Aqua Magic. Până în centrul vechi al Constanței se poate ajunge în aproximativ  15 minute, cu mașina sau cu numeroasele mijloace de transport în comun (autobuz, maxi taxi, taxi)

 

DESCRIERE

Hotelul Dunărea  Mamaia, situat la câteva minute de plajă, oferă plăcute spații de cazare pe litoral și servicii și facilități adecvate pentru cei care vor să petreacă vacanțe la mare.

Clădirea hotelului are patru etaje pe care se află 121 de camere și 9 apartamente.  

 

CAMERE

Camerele  hotelului  Dunărea Mamaia au toate dotările necesare pentru o vacanță estivală reușită. Hotelul are 60 de camere cu pat matrimonial, de dimensiuni 1.40x1.90cm, 61 de camere twin, cu paturi separate, și 9 apartamente.

 

Toate camerele sunt echipate cu aer condiţionat, TV LCD, minibar/frigider, grup sanitar, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartelă, uscător de păr, seif și telefon. Apartamentele sunt formate din două zone, living – aici este canapea extensibilă – și dormitor cu pat matrimonial. În plus față de dotările camerelor, fiecare apartament are două televizoare, două băi și două balcoane, mese cu fotolii.

 

 

Dublă, cu pat matrimonial

 

Twin

 

 

Apartament

 

SERVICII & FACILITĂȚI

Hotel

 

Mâncare & Băutură

 

Plajă

 

Tehnologie

 

General

 

 

ATRACȚII & ACTIVITĂȚI

Atracții & Distracții

 

Activități

Excursii opționale

 

BINE DE ȘTIUT

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord