Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Dorna
★★★

Adresa: Mamaia, Constanța 900001, Romania, Mamaia
8.2 Foarte bun

Un complex hotelier ce vă oferă șansa de a explora confortul într-un spațiu destinat privilegiilor. Cea mai importantă preocupare a gazdelor de la Dorna este să creeze acea atmosferă destinsă și prietenoasă, întreținută și cu servicii din cele mai bune și facilități diverse. În final, răsplată cea mare apare atunci când fiecare oaspete e mulțumit și se va reîntoarce în anul următor pentru că știe că la Dorna din Mamaia va petrece o frumoasă vacanță la mare.


Facilități: Plajă privată – Internet – Parc

Facilități: Plajă privată Internet Parcare Restaurant Terasă Piscină Sală de fitness Loc de joacă pentru copii Grădină 

Share:   

Camere

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Localizare | Descriere | Camere | Servicii & Facilități | Atracții & Activități | Bine de știut

 

LOCALIZARE

Hotel Dorna se află în Nordul stațiunii Mamaia, într-o zonă verde, la 100 de metri de plajă. În zona de cluburi din Nordul stațiunii se poate ajunge lejer într-o plimbare de câteva minute.

Distanța din Mamaia până la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este de aproximativ 24 de kilometri. De la Dorna până în centrul Constanței sunt 8 kilometri.

DESCRIERE

Modernizat permanent, Hotel Dorna vine în fața turiștilor dornici de mare și soare cu o excelentă ofertă de cazare pe litoral, într-un tentant pachet all inclusive. Personalul de la Dorna – Mamaia știe cum să pregătească pentru fiecare oaspete acea vacanță relaxantă, memorabilă, la malul Mării Negre.

În sezonul estival, piscina în aer liber e gata pentru cei cazați la Hotel Dorna; după o tură de înot, plaja și marea sunt la câțiva pași de hotel; la piscină sau pe plajă, puteți să vă răsfățați cu tot felul de băuturi, cafea, cocteiluri, răcoritoare; seara, sunteți invitați la spectacole live.

Cu numeroase facilități pentru copii, Hotel Dorna – Mamaia este perfect pentru familii cu copii – cei mici cu siguranță nu vor avea timp să se plictisească.

Complexul are amenajată o încântătoare grădină exotică, iar în apropiere sunt terenuri de minigolf și tenis și un parc de joacă pentru copii.

CAMERE

Hotel Dorna din Mamaia este într-o clădire cu parter și trei etaje unde se află un total de 147 de spații de cazare: 142 camere duble și 5 apartamente. Unele camere sunt dotate cu canapele extensibile, iar altele cu fotolii extensibile, prin urmare numărul persoanelor cazate în fiecare cameră poate fi suplimentat. În funcție de amplasarea lor în clădire, camerele au balcon de unde se oferă fie vedere către mare, fie spre lacul Siutghiol.

Dotările camerelor includ aer condiționat, televizor LCD și cablu TV, telefon intern și internațional, minibar, seif, internet WiFi, pardoseală din gresie cu covorașe, plasă pentru protecție insecte, baie cu cabină de duș, uscător de păr.

Dublă matrimonială

Dublă twin

Dublă matrimonială cu canapea

Apartament

SERVICII & FACILITĂȚI

Hotel

 

 

Mâncare & Băutură

Plajă

Relaxare

 

Tehnologie

Sală de conferințe

General

Pentru copii

Condiții de cazare, copii în cameră cu 2 adulți:

ATRACȚII & ACTIVITĂȚI

Activități

Excursii opționale

BINE DE ȘTIUT

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord