Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Cherica
★★★★

Adresa: Str. Ștefan cel Mare, Constanța
9.1 Excelent

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Cherica este elegant și se află în centrul istoric și financiar al orașului Constanța, la 70 m de plaja Modern a orașului și la 15 minute de mers cu mașina de stațiunea Mamaia.

Facilități: Parcare WiFi 

Share:   

Camere

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

În spatele unei distinse faţade istorice, situată în inima turistică şi comercială a Constanţei şi la doar 70 metri de malul Mării Negre (Plaja Modern), această clădire veche de peste 116 ani a fost transformată în perioada 2004-2008 în agreabilul şi distinsul concept Hotel Chérica.

Aflat la intersecţia a două importante artere ale oraşului Constanţa, strada Ştefan cel Mare (principala stradă comercială a oraşului) şi strada Mircea cel Batrân (prima stradă paralelă cu malul Mării Negre), Hotel Chérica se întinde pe două etaje complet reconstruite în interiorul unui imobil istoric compus din 18 DeLuxe Suites & DeLuxe Mini-Suites spaţioase, cu anticameră şi dormitor, cu living şi cameră de întâlniri sau birou, cu băi spaţioase cu cadă, dotări şi finisaje de o eleganţă aparte.

Dotări și servicii

Parcare, internet prin cablu şi/sau WI-FI în fiecare cameră, mic dejun variat şi pentru toate gusturile, mic dejun englezesc, de tip gourmet, sau continental, pregătit pe loc "á là carte”, minibar parţial gratuit în fiecare cameră, posibilitatea de preparare a băuturilor calde în fiecare cameră, large LCD TV, telefon cu acces direct exterior, seif de mărimea unui laptop, halate de baie, papuci de unică folosinţă, cântar şi multe alte dotări şi servicii special şi atent concepute pentru toate categoriile de oaspeţi care ne onorează cu prezenţa.

Dotări camere

Suitele noastre au suprafeţe de până la 47 mp fiecare, 9 dintre acestea având vedere parţială la mare, după cum urmeaza:

Camerele Hotelului Cherica oferă flori proaspete, decorațiuni individuale și dotări moderne, cum ar fi seif și TV LCD cu ecran de 32 inch, cu canale digitale. Suitele sunt luxoase și au zonă de zi, anticameră cu birou și facilități de ceai și cafea, precum și minibar cu băuturi răcoritoare și alcoolice.

Listă facilități

Internet, parcare, frigider, Wifi gratuit

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord