Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Central
★★★

Adresa: Mamaia
7.6 Bun

 

 Aflat în partea de nord a stațiunii Mamaia, de la Hotel Central se simte din plin briza mării – hotelul este la doar 50 de metri sau două minute de mers pe jos, de Marea Neagră și de plajă. Amplasarea hotelului e un avantaj de care turiștii profită din plin pentru a se bucura de o excelentă cazare pe litoral. În plus, cu o piscină exterioară poziționată cu vedere la mare, Hotel Central din Mamaia are facilitățile care atrag turiști, mulți dintre ei revenind an de an pentru a-și petrece aici cele mai frumoase vacanțe la mare.

Ce ne place:  Camerele decorate în stil unic – Piscina exterioară – Amplasare lângă mare

Facilități: Plajă Parcare Restaurant Piscină WiFi Loc de joacă pentru copii 

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Localizare |Descriere | Camere | Servicii & Facilități | Atracții & Activități | Bine de știut

 

 

LOCALIZARE

 

Hotel Central Mamaia este la câțiva pași de mare și plajă, nu mai mult de 50 de metri. De la Central până la plaja Kudos se face o plimbare pe malul mării de un sfert de oră. Până în centrul Constanței sunt în jur de 10 km, aproximativ 18 minute cu mașina personală sau cu mijloace de transport în comun.

 

DESCRIERE

Cu 119 camere aflate la parter și pe cele trei etaje, Hotel Central Mamaia a devenit cunoscut pentru personalul foarte prietenos și mereu pregătit să ajute, piscina exterioară, micul dejun bogat și divers și amplasarea – plaja este în apropiere, iar zona este una printre cele mai liniștite din stațiune. E un hotel căutat în special de familii cu copii.

 

CAMERE

Hotel Central Mamaia are 119 camere duble și twin. În fiecare cameră, aveți aer condiționat, televizor LED cu televiziune prin cablu, acces la internet wireless, frigider și minibar, telefon cu acces internațional, baie cu cabină de duș. Uscător de păr se poate solicita de la recepție. Toate camerele sunt echipate cu un balcon spațios.

Ceea ce dă o notă distinctă hotelului este amenajarea tematică, într-o culoare specifică, a fiecărui etaj. Astfel, parterul și etajul 2 vor atrage atenția prin culoarea despre care se spune că stimulează energia și entuziasmul – roșul. Etajul 3 este în alb, o culoare simplă dar care luminează totul în jur. Cei care preferă verdele natural – una din cele mai răspândite culori deoarece relaxează și creează o stare de armonie, de bine – vor trebui să se cazeze la ultimul etaj al hotelului.

Camerele oferă vedere fie spre mare, fie spre lac.

 

 

Dublă cu vedere spre lac

 

Dublă sau Twin cu vedere la mare

 

SERVICII & FACILITĂȚI

Hotel

 

Mâncare & Băutură

 

Plajă

 

Piscină

 

Tehnologie

 

General

 

Copii

 

 

ATRACȚII & ACTIVITĂȚI

 

Activități

Excursii opționale 

 

BINE DE ȘTIUT

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord