Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Blue Beach
★★★

Adresa: Aleea Lamia nr. 6, Mamaia
8.4 Foarte bun

Situate in zona de nord a statiunii Mamaia si amplasate chiar pe malul marii. Lateral Sea View - vedere laterala la mare din ambele camere Living Sea View - vedere frontala la mare din living Full Sea View - vedere frontala la mare din ambele camere.

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari camere


Apartamentele dispun de: - Dormitoare cu pat matrimonial sau cu 2 paturi - Living cu canapea extensibila de 1 sau 2 persoane, masa, birou - Bucatarie dotata cu plita electrica, hota, spalator, vesela, tacamuri, frigider - Bai cu cabina de dus - Aer conditonat - Incalzire - TV LCD in ambele camere - Internet wireless & wired - Acces terasa/plaja pentru apartamentele de la parter iar cele de la etajele 1 si 2 au balcoane Etajele 1 si 2 : dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi single, living cu canapea extensibila pentru 2 adulti, balcon, ocupare maxima 4 adulti. Optional, se poate suplimenta cu un pat pliant. Parter : dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila pentru 1 adult sau 2 copii, acces terasa, ocupare maxima 3 adulti, sau, 2 adulti si 2 copii. Nu se poate instala pat pliant.

Politica copii


In camera cu 2 adulti: Primul copil < 12 ani are gratuit cazare si mic dejun. Pentru al doilea copil < 12 ani - 10 Euro pentru mic dejun, cazare gratuit. Pentru copil > 12 ani sau adult - 20 Euro pe zi, cu mic dejun inclus. Tarif pentru pat pliant suplimentar - 20 Euro pe zi cu mic dejun inclus. Tariful pentru patut de copil (1-3 ani) - 5 Euro pe zi. Paturile pliante si cele pentru copii sunt la cerere.

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord