Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Bicaz Pirates Resort
★★★

Adresa: Mamaia

Detalii hotel


Situat pe plaja, in nordul statiunii. MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez (fara bauturi alcoolice).

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari si servicii


2 corpuri, dispune de 166 camere, restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta.

Dotari camere


Complet renovate, TV, AC, minibar, telefon, baie cu dus, balcon, geamuri termopan. Apartamentele au canapea extensibila.

PISCINA TEMATICA "BLUE LAGUNA' (cu apa incalzita)

Povestea piratilor continua si in anul 2017 cu noi amenajari si actiuni tematice de entertainment pentru copii si adulti.

La pachetele HB si FB achizitionate, turistii vor primi un bonus de 5 respectiv 10% din valoarea meselor, pe card, la check in.

Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cu precizarea ca la Hotel Bicaz - Pirates Resort acest tarif include doar micul dejun pentru 2 persoane (pentru celelalte persoane se adauga la acest tarif micul dejun calculat in functie de calitatea beneficiarului, adult-copil)

Politica copii


- copil 0-7 ani se asigura cazare si mic dejun gratuit, fara a se asigura pat suplimentar (pat pliant). Daca se solicita un pat pliant se va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi;

- copii 7-12 ani fiecare copil va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 50% din valoare Mic Dejun;

- copii 12-18  ani, fiecare copil va achita 50% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 100% din valoare Mic Dejun;

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord