Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Bavaria Blu
★★★★

Adresa: Mamaia
7.5 Bun

Situat in partea de sud a statiunii Mamaia, la 5 m de plaja, in apropierea Satului de Vacanta, a telegondolei si Aqua Magic. Restaurant propriu 4* cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari si servicii


Dispune de 124 camere de 4* dintre care: 54 garsoniere, 32 camere duble si 37 camere single, precum si 16 camere de 5*: 12 camere  duble deluxe si 4 apartamente deluxe (inaungurate in anul 2014); restaurant modern, 3 sali de conferinta, foisor, terasa si piscina,  2 baruri, room-service, parcare gratuita, internet wireless, lift, welness si SPA, camere pentru persoane cu handicap.

Dotari camere


Construit in 2014, etajul 5 dispune de 16 camere de lux dintre care 4 apartamente si 12 duble superioare care va vor purta in diferite tari. Conceptul atent gandit pentru dumneavoastra va va oferi combinatia perfecta intre relaxare si atmosfera, fiecare camera fiind personalizata prin mobilierul grandios si specific fiecarei tari, dar si prin intermediul gamei variate de culori. Ap. China - cel mai mare apartament; are o suprafata de 68mp + balcon 24mp; Ap. Franta - are o suprafata de 67mp + 2 bai (14mp/5mp) + 2 balcoane de 24mp; Ap. SUA - are o suprafata de 63mp + balcon 19mp; Ap.Kenya - are o suprafata de 40mp + balcon 17mp. Camerele duble superioare au o suprafata de 32mp si sunt prevazute cu un balcon de 12mp. Acestea va vor purta de-a lungul urmatoarelor tari: Australia, Iran, Indonezia, Grecia, Turcia, Thailanda, Romania, Italia, Anglia, India, Egipt si nu in ultimul rand Captain's Room. Camerele dispun de TV Lcd, iar baile sunt dotate cu hidromasaj, radio, jacuzzi cu TV si au o suprafata cuprinsa intre 8mp si 17 mp. Pentru ca accesul in camere sa se faca mai rapid, aveti la dispozitie un nou lift ce va deservi doar etajele 4 si 5. Garsoniere: pat matrimonial si canapea extensibila.

Camere duble sunt dotate cu: 2 paturi, TV, minibar, AC, seif, telefon, internet wireless, uscator de par.

CAPACITATE DE CAZARE:

In camerele duble/duble deluxe/apartamente deluxe se cazeaza maxim 2 adulti;

In garsoniere se cazeaza maximum 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil <12 ani

Politica copii

CAZARE IN GARSONIERA:

- primul copil 0 - 12 ani cazare si mic dejun gratuit;

- al doilea copil 0 - 12 ani 20% dintr-un loc de cazare fara pat suplimentar si 50% mic dejun;

- 12 – 18 ani 30% dintr-un loc de cazare fara pat suplimentar si mic dejun integral;

- un adult achita 40% cu pat suplimentar si mic dejun integral.

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord