Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Arcadia
★★★★

Adresa: Blvd.Mamaia Nord 77, Mamaia
8.3 Foarte bun

Boutique hotel de 4*, ARCADIA HOTEL, dispune de 24 camere si 2 suite (apartamente).

Mesele pot fi servite in sistem set meniu sau bufet (la un min. de 20 de persoane). Meniurile vor varia pe parcursul unui sejur si vor contine ai apa plata/carbogazoasa, ceai, cafea la filtru si sucuri naturale.

Animalele de companie NU sunt acceptate.

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Dotari si servicii


Acces plaja amenajata cu sezlonguri, umbrele, grupuri sanitare pe plaja, bar cu terasa, depozitarea bagajelor, serviciul de concierge, parcare, acces internet, restaurant, sala de conferinte, camere nefumatori. Tarifele includ sezlong pe plaja (in limita locurilor disponibile), internet, parcare (in limita locurilor disponibile), acces la Infinity Pool (in limita locurilor disponibile) si acces gratuit la Aqua Area din cadrul Imperia Spa.

Dotari camere


Aer conditionat centralizat, cabina de dus, terasa, TV, acces internet, seif, minibar, telefon.

Descriere camere:

Teen Room - se poate caza 1 persoana - camera cu un pat single.

Double Standard - se pot caza maxim 2 persoane - camere cu pat matrimonial. Camerele cu vedere la mare, pot gazdui si un copil pana in 12 ani cu pat suplimentar; cele fara vedere la mare nu pot gazdui copii.

Double Deluxe - se pot caza doi adulti si un copil pana in 12 ani (pat suplimentar) - camere cu paturi matrimoniale si terasa.

Double Deluxe Family - se pot caza 2 adulti si un copil pana la 14 ani - camere cu paturi matrimoniale, fotoliu extensibil si terasa.

Provence Suite - se pot caza maxim 4 persoane - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, terasa; nu se pot instala paturi suplimentare.

Marrakesh Suite - se pot caza maxim 4 persoane - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, salonas; nu se pot instala paturi suplimentare.

Politica copii


Facilitati copii:

-0 - 3 ani: gratuitate la cazare si masa (se poate acorda baby cot in functie de disponibilitate).

-3 - 12 ani:  achita 25 Euro/ noapte in perioada 28.04 - 29.06 si 01.09 - 30.09 si 45 Euro/noapte in perioada 30.06 - 15.08.2017.

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord