Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Alma
★★★

Adresa: Mamaia
8.4 Foarte bun

Alma – un nume cu diferite sensuri pozitive, în latină, de unde provine, este „bun, iubitor”, în italiană și spaniolă înseamnă „suflet” – este un hotel nou, deschis în Mamaia în anul 2013. Camerele inspirat decorate în tonuri pastelate, dotările moderne și utile, serviciile diverse ce sunt oferite oaspeților, toate acestea îi aduc hotelului atuuri ce devin pentru clienți motive de a avea un sejur liniștit și de a petrece vacanțe agreabile la malul mării.

Ce ne place:  Camerele spațioase, amenajate în culori calde – Internet gratuit – Restaurant cu terasă – Plaja în apropiere

Facilități: Wifi Parcare Spălătorie Restaurant Terasă 

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Localizare |Descriere | Camere | Servicii & Facilități | Atracții & Activități | Bine de știut

 

LOCALIZARE

Hotel Alma se află în sudul stațiunii Mamaia, în apropiere de plajă – la mai puțin de o sută de metri de malul mării – dar și de parcul acvatic de distracții Aqua Magic. Până la telegondolă, faceți o plimbare pe jos de două minute, iar în centrul vechi al Constanței ajungeți în cel mult un sfert de oră, cu mașina personală sau cu diferite mijloace de transport în comun sau particulare (taxi). Atractivul Sat de vacanță al stațiunii este la o plimbare lejeră de câteva minute de hotel.

 

DESCRIERE

Aflat într-o clădire albă, cu aer mediteranean, simplă și elegantă, Hotel Alma poate fi considerat un adevărat hotel de familie unde oaspeții sunt tratați cu atenție și grijă și cu plăcerea de a le oferi cele mai bune condiții prin servicii și facilități. Hotelul are trei etaje pe care se găsesc 24 de camere spațioase, luminoase, amenajate cu bun-gust. Turiștii apreciază la acest hotel în mod deosebit curățenia din interiorul hotelului, inclusiv în camere, confortul oferit, localizarea bună și mai ales un foarte bun raport preț/calitate.

 

CAMERE

Hotel Alma își primește oaspeții în 24 de camere plăcut decorate, în culori vii, vesele, pastelate, ce sugerează căldura și bucuria fiecărei zile de vară.  Din totalul camerelor, 21 sunt duble, cu paturi matrimoniale mari, iar trei camere sunt single – special pentru persoanele care călătoresc solo. În toate camerele, găsiți toate dotările și facilitățile necesare unui hotel de 3 stele: aer condiționat, televiziune prin cablu, internet, minibar, uscător de păr, seif, telefon, baie proprie cu cabină de duș. De asemenea, toate camerele au balcon.

 

 

Dublă

Capacitate: 2 persoane

Baie: privată

Max. 2 adulți + 2 copii.

Se poate oferi pat suplimentar.

 

Single

Capacitate: 1 persoană

Pat single.

Baie privată.

Pentru max. 1 persoană.

 

 

SERVICII & FACILITĂȚI

Hotel

Mâncare & Băutură

Plajă

Până la cea mai apropiată plajă, sunt în jur de 100 de metri.

Tehnologie

În camere și în interiorul hotelului, internet cu cablu și wifi.

General

Pentru copii

ATRACȚII & ACTIVITĂȚI

 

Activități

Excursii opționale

 

BINE DE ȘTIUT

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord