Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

2D Resort Spa
★★★

Adresa: Str. Delta, Neptun
8.0 Foarte bun

La Hotelul 2D resort & spa ați intrat în zona de relaxare și liniște și vă bucurați de o încântătoare oază de verdeață, deoarece vă aflați exact în mijlocul unui parc natural, dar și de briza mării, mare la care ajungeți de la hotel într-o scurtă plimbare. Hotelul are 321 de spații de cazare în camere și apartamente clasificate la 3 și 4 stele, amenajate pentru a asigura confortul oaspeților.

Centrul Spa, unde beneficiați de diferite terapii pentru relaxare și întreținere, la care se adaugă două piscine, una interioară și una exterioară, pentru adulți, și piscina pentru copii, toate acestea fac din acest complex o atracție în sine și reprezintă pentru turiști încă un motiv în plus de a alege acest hotel.

Ce ne place:  Zona de agrement și relaxare, cu piscinele și centrul Spa – Amplasarea, în mijlocul unui parc natural, aproape de plajă – Spațiul verde din jur – Amabilitatea personalului

Facilități: Piscină Parcare WiFi 

Share:   

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Localizare |Descriere | Camere | Servicii & Facilități | Atracții & Activități | Bine de știut

 

LOCALIZARE

Hotelul 2D resort & spa se află în una din cele mai frumoase, elegante, liniștite, curate, stațiuni de la malul Mării Negre – Neptun-Olimp, la 300 de metri de plajă, ceea ce înseamnă o plimbare lejeră de câteva minute. Amplasat pe malul lacului Neptun, hotelul este înconjurat de un parc natural, cu spații verzi și alei ce duc la lac, spre faleză și mare.

La 100 de metri este un centru comercial, iar stația de tren din stațiune se află la aproximativ 200 metri de hotel.

De la hotel până la Mangalia sunt în jur de 6 kilometri; distanța de centrul Constanței este de 40 de kilometri.

DESCRIERE

Aflat în una din vechile și elegantele stațiuni de la Marea Neagră, Complexul Hotel 2D resort & spa oferă oaspeților săi confort, liniște, relaxare și o serie de servicii și facilități menite de a transforma orice sejur la mare într-o amintire plăcută.

Pe lângă vedetele incontestabile ale litoralului – plaja și marea –, Complexul Hotelier 2d resort & spa – format din trei corpuri de clădiri – aduce turiștilor și mai multă relaxare. Dotat cu un modern centru Spa și cu piscine semi-olimpice, hotelul are tot ce e nevoie pentru a-i da fiecărei vacanțe o notă distinctă, agreabilă, memorabilă.

Pentru segmentul business, hotelul pune la dispoziție un centru de conferințe echipat profesionist pentru diferite evenimente.

CAMERE

Hotelul 2D resort & spa oferă un total de 321 de spații de cazare, ce se regăsesc în trei corpuri separate. Două corpuri includ 236 camere standard de 3 stele, iar cel de al treilea corp are 72 camere superioare de 4 stele. Pe lânga camere, hotelul pune la dispoziția oaspeților 9 apartamente și 4 camere concepute special pentru persoane cu dizabilități.

Confortabile și cu un design clasic, camerele standard de 3 stele sunt amenajate în nuanțe calde, pentru a oferi starea de bine pe care toți o dorim.

Camerele superioare au un design modern, în care accentul s-a pus pe eleganță și rafinament; prin elementele alese au fost create spații armonioase. Acestea au în plus sistem de ventilație centralizat, seif, dar nu au balcon.

Toate camerele au aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș, televizor cu canale prin cablu,  aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit, telefon, minibar, detector de fum, cu sau fără balcon.  Gratuit, sunt incluse produse cosmetice.

Dublă sau Twin Standard


Dublă sau Twin Superioară


Suite Family

 

Apartament

 

Pentru persoane cu dizabilități

SERVICII & FACILITĂȚI

Hotel

Mâncare & Băutură

Plajă

Centru Spa. Relaxare

Tehnologie

General

Copii

 

ATRACȚII & ACTIVITĂȚI

 

Activități

Excursii opționale

 

BINE DE ȘTIUT

Complexul oferă pachete de cazare All Inclusiv, Pensiune completă, Demipensiune.

 

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com ctmenu.ro

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord