Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Mera Resort
★★★★

Adresa: Str. Dem Radulescu nr. 2, Venus
9.1 Excelent

Renovat, îmbunătățit, modernizat complet în 2015, Mera Resort, clasificat la 4 stele, este complexul hotelier din Venus care a readus în rândul turiștilor atenția pentru această stațiune din Sudul litoralului.

Serviciile oferite, într-o diversitate impresionantă, dotările excelente, interioarele și spațiile de agrement și relaxare, toate sunt concepute pentru ca fiecare oaspete să adune aici amintiri cu cele mai frumoase vacanțe la mare.

Este un complex apreciat în special de familii cu copii.

Ce ne place:  Camerele spațioase, luminoase, moderne – Amplasarea, în apropiere de țărmul mării – Piscina & Zona spa, unde se oferă zeci de tipuri de masaj – Plaja privată – All inclusive

Facilități: Internet Parcare Restaurant Piscină Club pentru copii Terasă Spa și Wellness Plajă privată 

Share:   

Camere

Politica de rezervare

Prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă valoarea unui sejur pentru una sau mai multe unități de cazare. Pentru această proprietate verificarea disponibilitații și transmiterea rezervărilor se face în mod online.

Informații suplimentare

Localizare |Descriere | Camere | Servicii & Facilități | Atracții & Activități | Bine de știut

 

LOCALIZARE

Mera Resort se află în centrul stațiunii Venus, în imediata apropiere a mării – aproximativ 100 de metri, la 3 kilometri de stația de tren din Mangalia și la 67 de kilometri de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Distanța până în centrul Constanței, Piața Ovidiu,  este de aproximativ 42 de kilometri.

 

DESCRIERE

Mera Resort Venus înseamnă trei clădiri elegante – hotelurile Mera Sky și Mera Blue și vilele Mera Luxury  – fiind cel mai mare complex hotelier din sudul litoralului ce pune la dispoziția turiștilor all inclusive.

Interioarele sunt spațioase și scăldate în lumină, ceea ce face atmosfera plăcută și relaxantă. După ce se revigorează la piscina exterioară, oaspeții sunt invitați să intre în spațiul relaxării și al stării de bine la Mera Balneo&Spa, unde pot profita, printre altele, de zeci – chiar zeci!  – de tipuri de masaj și terapii pentru refacerea echilibrului organismului și eliminarea stresului.

Plaja privată amenajată, beach barul, terasa, sunt alte zone apreciate de turiștii cazați la Mera Resort Venus.   

 

CAMERE

Mera Resort Venus include trei unități distincte unde turiștii se pot caza: hotelurile Mera Sky și Mera Blue sunt clădiri identice, cu 12 etaje fiecare, iar  Mera Luxury Villas e un complex de vile luxoase.

 

Găsiți aici o ofertă de cazare variată, în camere duble și suite, de diferite dimensiuni. Pentru cei care vor mai mult decât ceea ce poate oferi un boutique hotel, complexul hotelier le pune la dispoziție apartamentele de lux din cele 23 de vile.

 

Într-o inspirată combinație de decor minimalist cu pete de culori vibrante,  elegantele camere de la Mera Resort sunt chic, sofisticate, confortabile. Cele mai multe camere au vedere spre mare sau spre Lacul Venus.

 

Mera Resort Venus are un total de 371 de camere duble Standard și 38 Junior Suite.

 

Toate tipurile de camere au sistem de acces pe bază de cartelă, aer condiționat,  televizor cu ecran plat și canale prin cablu, telefon, minibar, seif, baie cu cabină de duș, uscător de păr, cosmetice hoteliere gratuite, mochetă, balcon cu mobilier de terasă, uscător de rufe.

 

Dublă Standard Sky/Blue Hotel

 

 

Junior Suite Sky/Blue Hotel

 

 

Dublă Standard Mera Luxury Villas

 

 

Dublă King Mera Luxury Villas

 

Junior Suite Mera Luxury Villas

 

 

Apartament Dublu Mera Luxury Villas

 

 

Suita Mera Luxury Villas

 

 

 

Servicii & Facilități

Hotel

 

Mâncare & Băutură

 

Plajă

 

Relaxare & Terapie

 

Tehnologie

General

Copii

 

Condiții de cazare:

 

 

Atracții & ACTIVITĂȚI

 

Activități

 

Bine de știut

Hartă

Travel Sea
E-mail: office@travelsea.ro
 

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com ctmenu.ro

Date contact
Travel Sea
E-mail: rezervari@travelsea.ro
Telefon: 0747 339 431
Camere
Adaugă camerăDe acord