Cele mai bune tarife pentru cazare pe litoral
Locuri de cazare, circuite și vacanțe, bilete de avion
Travel Sea
Vacanță la mare

Despre noi

Înființată în mai 2017 și cu sediul în Constanța, Romania, Travel Sea este o platformă de încredere care face legătura între agenții și proprietari cu clienții care doresc să descopere și să rezerve în unitățile de cazare de pe litoralul românesc, online de pe telefon, tabletă sau calculator.

Fie că aveți un hotel, un apartament în oraș sau o vilă la malul mării, travelsea.ro este locul perfect pentru a vă înregistra proprietatea. Aveți o proprietatea nouă? O puteți administra folosind același cont.

Cu serviciul de clienți și cu o comunitate tot mai mare de agenții și proprietari, Travel Sea leagă oamenii de experiențe unice de călătorie, la orice preț în locații diverse de pe litoralul românesc.

Travel Sea este partener merglamare.ro, astfel încât toate proprietățile și ofertele de cazare vor fi afișate și pe site-ul partener merglamare.ro.

Politica de confidențialitate

Site-ul travelsea.ro folosește cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre. Mai multe detalii aici.

Contact

Dacă dorești să ne trimiti feedback sau ai întrebări legate de site-ul nostru, te rugăm să ne contactezi prin e-mail

E-mail: rezervari@travelsea.ro

Notă

Travel Sea nu este agenție de turism și nu vinde sejururi sau bilete. Dacă ai întrebări referitoare la rezervări, te rugăm să contactezi agenția de turism sau proprietarul.

Tarifele, ofertele, disponibilitatea, condițiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Copyright © 2017 Travel Sea. Toate drepturile rezervate.
travelsea.ro face parte din City Walk Guide
merglamare.ro   constantaoldtown.com   5menu.com